ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Το Λιμανάκι | Ταβέρνα - Ψαροταβέρνα Πλαταμώνας

Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και την ελληνική κουζίνα, η ψαροταβέρνα μας ”Το Λιμανάκι” η οποία βρίσκεται στον Πλαταμώνα, συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα σε κάθε επισκέπτη της, μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά του τόπου μας.

Καθημερινά στην ψαροταβέρνα μας θα βρείτε κάθε είδους απολαυστικες γεύσεις. Για τους φανατικούς του είδους, διαθέτουμε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και πιάτα της ώρας και πολλές ακόμα απολαύσεις που θα σας κάνουν να μην ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.
 

 
 
 
Χάρη στην αγάπη μας για τη θάλασσα και τους γευστικούς θησαυρούς που μας προσφέρει, η ψαροταβέρνα μας δημιουργεί μοναδικές γεύσεις που μπορούν σίγουρα να σας κερδίσουν. Κάθε πιάτο που φθάνει στο τραπέζι σας, συνοδεύεται από την ποιότητα και το μεράκι μας για να προσφέρουμε εκλεκτούς φρέσκα ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες, μέσα από μία πραγματικά μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών.

Φυσικά, στο μενού μας θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία από κρασιά, μπύρες, ούζο, τσίπουρο και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το φαγητό σας. 

Κάθε πιάτο είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, μιας και με αυτό τον τρόπο έχουν δημιουργηθεί φιλικές σχέσεις και οι πελάτες - φίλοι μας, μας επισκέπτονται κάθε χρόνο ξανά και ξανά.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Στόχος μας είναι να απολαύσετε πλούσιες μερίδες που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Φυσικά στην ψαροταβέρνα μας η ποιότητα των φαγητών συνάδει με τις πολύ προσιτές τιμές μας.
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στην ψαροταβέρνα μας με την οικογένεια ή τους φίλους σας για να απολαύσετε ξέγνοιαστες
και ξεκούραστες στιγμές συνοδευόμενες με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό.